fbpx

BETWEEN THE SILENCE – JEPPE_NEDERGAARD

The figurative is the focal point of Jeppe Nedergaard’s art but the works have more than the obvious in common. The physical characters are in dialogue with an invisible guest. The void seems enormous and communication takes place in silence. More happens between the lines, between the silence.

When you grow up in a home with abuse and the problems that come with it, you learn to decode moods and navigate in silence.The silence isolates and balances the atmosphere, which moves in a tension field between harmony and chaos.The waiting position and uncertainty is obviously an unhealthy environment, but it is an environment and a feeling I know. Safety in the unsafe.”

Det figurative er omdrejningspunktet for Jeppe Nedergaards kunst, men værkerne har mere end det åbenlyse tilfælles. De fysiske karakterer er i dialog med en usynlig gæst. Tomrummet virker enormt og kommunikationen foregår i stilhed. Her er der mere mellem linjerne, mere imellem stilheden.

Når man vokser op i et hjem med misbrug og de problematikker der følger med, lærer man at afkode stemninger og navigere i stilhed. Stilheden isolerer og balancerer stemningen som bevæger sig i et spændingsfelt mellem harmoni og kaos.Ventepositionen og uvisheden er naturligvis et usundt miljø,men det er et miljø og en følelse jeg kender. Tryghed i det utrygge.”

COVID-19 INFORMATION

Som gæst i Augustenborg_Project er er din sundhed og sikkerhed i højsædet og vi følger således alle retningslinjer og anbefalinger i forhold til forebyggelse af Covid-19. Derfor vil du flere steder i galleriet og A_Café_Downstairs møde retningslinjer og guidelines for, hvordan vi sammen kan holde afstand og passe godt på hinanden.

KRAV OM CORONA PAS

Myndighederne har genindført krav om brug af coronapas i Danmark. På Augustenborg_Project skal du derfor vise Coronapas, når du besøger:

  • Food_Project
  • Art_project
  • Konferencer og events med bespisning eller over 200 deltagere


Dit pas er gyldigt, når du enten er…

  • Vaccineret
  • Nyligt testet negativ
  • Immun efter smitte med COVID-19 påvist ved positiv PCR-test


For yderligere information henviser vi til CORONASMITTE.DK

  • Augustenborg_Project følger alle myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.
  • Håndsprit er frit tilgængeligt over hele Projectet
  • Hold venligst den nødvendige afstand til andre gæster og personale.
  • Vi opfordrer gæster med Covid-19 symptomer til at lade sig teste og ikke besøge Projectet.


CORONATEST

Der kan foretages gratis PCR-test og kviktest i Sønderborg. Du finder adresse og åbningstid på nedenstående link:


CORONA-VENLIG OVERNATNING

I A_Suites er det muligt at bo i din helt private ferielejlighed. Bygningen ligger separat fra galleri og café, hvor det er påkrævet at fremvise gyldigt coronapas eller negativ PCR test.
Rengøring er i højsæde i vores smukke suiter og vi sørger naturligvis for at alt er desinficeret så alle gæster kan føle sig trygge og hjemme under deres ophold.
Hver lejlighed er min. 75 kvm hvoraf den største, Safir, er på hele 154kvm og alle er udstyret med fuldt køkken, hvilket giver dig som gæst en frihed til at føle dig helt hjemme og ikke nødsaget til at skulle ud blandt andre gæster i løbet af dit ophold.
‘Din’ have vil under dit besøg være vores skønne park, så der er god plads til at nyde den friske luft og skønne naturomgivelser.
Det er muligt at få morgenmaden bragt til døren, så man kan slappe helt af og nyde sin ferie.

Vi gør altid vores ypperste for at nedbringe smitten og passe bedst muligt på vores gæster og personale.